Arbetslivets pedagogik II - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Arbetslivets pedagogik II

Avancerad nivå | 15 hp | Kurskod: PDA118

Kursen ges inte som fristående kurs detta läsår men kan ingå i program/kurspaket. För information kontakta institutionen.

Om kursen

I kursen Arbetslivets Pedagogik II får du förutsättningar att skapa en konkurrenskraftig organisation med förmåga till ständig förnyelse. För många är den allra största utmaningen att lära av och lära nytt utifrån nya förutsättningar. Aktuell och relevant kunskap med träning ger mer självgående medarbetare med förmåga att gå från ord till handling. Kursen ökar din förmåga att förstå dina egna och andras reaktioner, tankar och känslor i och under förändring. Du får kunskap och träning i hur du kan hantera motstånd i förändringsarbete. Ett tydligt fokus ligger på att tydliggöra ledarskapets roll i förändring, och du får kunskap om hur du kan kommunicera för att skapa delaktighet och engagemang.

Kursplan

PDA118

Studievägledning

Mikael Nilsson, Tel: 031-786 2276, E-post: mikael.nilsson2@ped.gu.se

Kursen ges vid

Institutionen för pedagogik och specialpedagogik
Box 300
40530 Göteborg
Besöksadress: Västra Hamngatan 25

Sidansvarig: Pontus Sundén
Sidan uppdaterades: 2018-06-15 12:12

Tipsa en vän
Sidan i utskriftsvänlig version

Sidansvarig: Pontus Sundén|Sidan uppdaterades: 2019-01-10
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?