Infrastrukturer och organisering av lärande och kommunikation - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Infrastrukturer och organisering av lärande och kommunikation

Avancerad nivå | 7.5 hp | Kurskod: TIA123 | Hållbarhetsrelaterad

Kursen ges inte som fristående kurs detta läsår, men kan ingå i program/kurspaket. För information kontakta institutionen.

Om kursen

Hur kan IT-systemen utgöra medium för kommunikation, samarbete och lärande, och hur förstår vi IT som infrastruktur för lärande?

IT-system är såväl plattformar för deltagande som verktyg för genomförande, såväl inom utbildningsinstitutioner som i företags och förvaltningars arbete med utbildning och kompetenshantering.

Olika vetenskapliga ansatser för att förstå IT som infrastruktur för lärande presenteras och diskuteras, hur dessa påverkar och förändrar professionella roller och villkoren för deltagande. Vi studerar och analyserar vanliga plattformar inom utbildningssektorn och näringslivet samt de etiska dilemman och integritetsfrågor som kan vara förenade med användning av IT-baserade informationssystem för kompetenshantering.

Kursplan

TIA123

Studievägledning

Ida Sörbu E-post: studievagledning@ait.gu.se Telefon: 031-786 5964

Institution

Institutionen för tillämpad informationsteknologi
41296 Göteborg

Besöksadress: Forskningsgången 6


Kurs som är hållbarhetsfokuserad där minst ett av kursens lärandemål tydligt visar att kursens innehåll uppfyller minst ett av de aktuella kriterierna för hållbarhetsmärkning. Detta innehåll ska också, i enlighet med kriterierna, utgöra kursens huvudsakliga fokus

Kurs som är hållbarhetsrelaterad där minst ett av lärandemålen tydligt visar att kursens innehåll uppfyller minst ett av de aktuella kriterierna för hållbarhetmärkning

Sidansvarig: Pontus Sundén
Sidan uppdaterades: 2020-02-18 14:41

Tipsa en vän
Sidan i utskriftsvänlig version

Sidansvarig: Pontus Sundén|Sidan uppdaterades: 2019-01-10
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?