Inspirationsbroschyrer - Utbildning, Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

  = Obligatoriska fält

Beställ våra broschyrer

Här kan du läsa eller ladda ner broschyrer om våra olika utbildningar och studentlivet som pdf-filer, eller beställa hem en tryckt inspirationsbroschyr.

Fyll i antal i beställ-rutan under broschyren/broschyrerna du vill ha. Ange namn och adress i rutorna längst ner och skicka sedan beställningen.

 

Inspirationsbroschyr Bli du

Få en överblick över vilka utbildningsområden som finns och vad universitetsstudier innebär. Läs vad våra studenter tycker.

Blädderbar version av broschyren Bli du.

Socionomprogrammet

Är du intresserad av människor, deras levnadsförhållanden och samhällets stöd till utsatta? Då kan socionomprogrammet vara något för dig! Genom socionomprogrammet får du en akademisk yrkesutbildning i socialt arbete. Utbildningen, som är en av de mest eftersökta i landet, ger dig en bred kompetens och yrkesförberedelse för kvalificerat socialt arbete inom olika arbetsområden av välfärdssektorn.

Socionomprogrammet, som pdf.

Masterprogrammet i socialt arbete

Vill du bedriva förbättringsarbete inom socialt arbete eller vidga dina karriärmöjligheter? Du kanske planerar att i framtiden bedriva forskarstudier? Då kan Masterprogrammet i socialt arbete vara något för dig! Programmet ger en möjlighet till fortsatt professionalisering, nya perspektiv i klientarbetet och förbereder dig för mer kvalificerade arbetsuppgifter

Masterprogrammet i socialt arbete, som pdf.

Språkkonsultprogrammet

Vill du ägna dig åt språk på heltid? Språkkonsultprogrammet är en treårig yrkesutbildning som ger en god grund att stå på för dig som vill arbeta med språk och språkbruk i arbetslivet. Programmet ger dig en kandidatexamen som examinerad språkkonsult.

Språkkonsultprogrammet, som pdf.

 

   = Obligatoriska fält

Skriv en text
Sidansvarig: Pontus Sundén|Sidan uppdaterades: 2018-12-13
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?