Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Konstnärligt kandidatprogram i musik, inriktning Individuell studiegång

Grundnivå | 180 hp
HT 2018
100% Dag
Göteborg
Stängd GU-19614

Om programmet

Musiken hittar alltid nya vägar. Det gör studenterna på individuella musikerprogrammet också.
Vi söker dig som är öppen för olika konstnärliga uttryck. 
Hos oss får du frihet att utveckla dig själv som musiker, kompositör eller låtskrivare. 
Samtidigt förbereder du dig för ett arbetsliv som frilansare.

Ingen liknande utbildning finns i Sverige så här samlas studenter som ofta känner att de inte passar in i andra musikutbildningar. Du kan ha din bakgrund i vilken musikalisk genre som helst. Alla är välkomna! Det viktiga är att du vill både bjuda in till och delta i samarbeten och vistas i undersökande miljöer för att experimentera och reflektera över dina egna uttryck.

Under utbildningens gång arbetar vi tillsammans för att du ska hitta din personliga konstnärliga profil och förfina det speciella hos dig som konstnär och artist. Du får enskild konstnärlig handledning och resurstimmar så att du kan ta lektioner för någon lärare du särskilt önskar dig.

Samtidigt träffar du regelbundet kurskamrater i din grupp där ni presenterar pågående projekt för varandra. Du möter och kan spela ihop med studenter från skolans många övriga utbildningar och du förstärker dina nätverk inför din framtida yrkesroll.

Mer information om programmet

http://hsm.gu.se/Utbildning/...

Visa mer

Behörighet och urval

Förkunskapskrav: Grundläggande behörighet för högskolestudier. Särskild behörighet i form av musikaliska kunskaper och färdigheter som prövas vid antagningsprov. Antagningsprovet är också grund för urval bland behöriga sökande.

Urval: Urval baseras på antagningsprov. Information om antagningsproven finns på hemsidan för Högskolan för scen och musik, www.hsm.gu.se

Studievägledning

Utbildningsexpeditionen 031-786 40 20 utbildningsexpedition@hsm.gu.se, öppettider måndag, tisdag och torsdag 10.00-12.30

Programmet ges vid

Högskolan för scen och musik
Box 210
40530 Göteborg
Besöksadress: Fågelsången 1

Sidansvarig: Webbsupport
Sidan uppdaterades: 2017-02-20 13:11

Tipsa en vän
Sidan i utskriftsvänlig version

Sidansvarig: Webbsupport|Sidan uppdaterades: 2017-02-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?