Besöksdagen och mässor - Utbildning, Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Besöksdagen och mässor

Oavsett om du har en plan för dina studier eller om du inte alls vet vart du är på väg, kan du få reda på mer om dina möjligheter till utbildning. 

Utbildningsmässor

Träffa studenter och studievägledare från Göteborgs universitet och ställ dina frågor om utbildning, om att plugga och om livet som student i Göteborg.

Kommande mässor

Besöksdagen – öppet hus på universitetet

Du kan också komma och besöka oss på universitetet och träffa studievägledare och studenter, lyssna på inspirerande seminarier och se studiemiljön. Det är ett bra tillfälle att få en känsla för studentlivet på Göteborgs universitet och få inspiration för framtiden.

I mars varje år (10 mars 2021) anordnar vi Besöksdagen, där studievägledare och studentambassadörer från hela universitetet samlas och informerar om vårt utbud.

Besöksdagen – öppet hus

Utbildningarnas egna öppet hus

Olika utbildningar bjuder dessutom in till egna öppet hus.

Konstnärliga utbildningar

Öppet hus lärarutbildning 

Öppet hus vänder sig till dig som funderar på att plugga till lärare. Det finns många vägar till läraryrket också för den som redan arbetar och vill byta karriärspår.

Läs mer om Öppet hus lärarutbildning

Besökskväll på Handelshögskolan

Vill du veta hur det är att plugga på Handelshögskolan? Hur trivs studenterna? Vad tycker de programansvariga? Och vad säger våra alumner om sin tid på Handelshögskolan?

Läs mer om Besökskväll på Handelshögskolan

Träffa en student

Om du vill träffa någon av våra studenter som redan läser på Göteborgs universitet kan du kontakta en studentambassadör!

Sociala medier

Om du inte kan vara på plats, men vill se vad som händer på mässorna, eller ställa frågor till ambassadörer och studievägledare, kan du följa oss på Facebook eller Instagram.

Facebook

www.facebook.com/goteborgsuniversitet

Instagram

www.instagram.com/universityofgothenburg

Sidansvarig: Jörgen Ölund|Sidan uppdaterades: 2020-05-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://utbildning.gu.se/studentliv/mot-oss/
Utskriftsdatum: 2020-08-14