Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Besöksdagen 6 mars 2018

Varje vår bjuder vi in till öppet hus, Besöksdagen, på Göteborgs universitet. Vi samlar representanter från universitetets alla fakulteter och ger dig chansen att ställa alla dina frågor till studievägledare och studenter.

Förutom möjligheten att ställa frågor direkt till studievägledarna erbjuder vi ett 30-tal seminarier om olika utbildningar och ämnesområden. Här kan du få veta mer om många av våra program och om hur det fungerar att plugga vid Göteborgs universitet eller vid något av våra partneruniversitet.

Vi har också flera studenter på plats som gärna svarar på frågor om hur det är att vara student vid Göteborgs universitet och om studentlivet i största allmänhet samt hur det är att vara utbytesstudent på något av våra partneruniversitet runtom i världen.

Datum: 6 mars, 2018
Tid: 10-16
Plats: Handelshögskolan
Vasagatan 1

Hitta rätt på Handelshögskolan.

Seminarieprogram 2017

Här hittar du seminarieprogrammet för besöksdagen 2017. Seminarierna är färgkodade efter fakultet. Seminarieprogrammet för 2018 kommer att publiceras i februari 2018.

Seminarieprogram 2017

(öppnas i nytt fönster)

Kontaktinformation

Besöksdagen

Göteborgs universitet, Kommunikationsenheten, Box 100, 405 30 Göteborg

Telefon:
031-786 5641

Sidansvarig: Sandra Johansson|Sidan uppdaterades: 2017-08-16
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?