Träffa en studentambassadör - Utbildning, Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Träffa en studentambassadör

Är du är nyfiken på att börja plugga på universitet? Vill du träffa någon av våra studenter som redan läser på Göteborgs universitet? Då kan det vara läge att träffa en studentambassadör. 

En studentambassadör är en person som redan läser på universitetet och som kan ge dig som funderar på studier en inblick i hur det är att vara student. Ofta känner våra ambassadörer igen sig i hur tankarna går och har koll på vilka frågor som oftast dyker upp när man har börjat att fundera högskolestudier.

Skugga en studentambassadör

Vill du få en lite mer tydlig uppfattning om hur det kan vara att plugga här? Vill du kanske vara med under några föreläsningar på universitetet? Du kan "skugga" en studentambassadör, vilket innebär att du följer med en ambassadör under någon dag för att se hur det är att läsa på ett visst program eller en kurs. Tag kontakt med oss så hjälper vi dig. 

Mejla oss på ambassador@gu.se

Bjud in studentambassadörer till er skola

Vill du att en ambassadör ska komma till din skola och berätta om sin väg till universitetet? Det går också bra!

Mejla oss på ambassador@gu.se

Med på mässor och besöksdagen

Ambassadörerna är ofta med oss när vi är på mässor runt om i landet. De är också närvarande på Besöksdagen, som är vårt öppna hus vid Göteborgs universitet. 

 

Sidansvarig: Pontus Sundén|Sidan uppdaterades: 2017-10-02
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?